Jaarcongres | Nederlands Vasculair Forum
 
 
 

Jaarcongres 2018

Vrijdag 23 november 2018

meer info volgt

Jaarcongres 2017

Geachte collega's,

Op 1 december a.s. vond het Jaarsymposium 2017 van het Nederlands Vasculair Forum plaats. De rode draad voor dit Jaarsymposium was Hype, Hope or Here to stay? en de relatie met therapietrouw.

Ondanks veelbelovende medicijnen en technische hoogstandjes om allerlei cardiovasculaire aandoeningen te behandelen, blijven therapietrouw en communicatie met de patiënt een belangrijke rol spelen, zeker als het gaat over chronisch disease management. Tijdens het Jaarsymposium gingen wij met u in gesprek, zowel plenair als in workshops.

Zoals u van ons gewend bent, was deze benadering multidisciplinair met uiteraard de patiënt in een prominente rol. Dit jaar probeerden wij onze aios ook een prominente rol te geven door hen uit te nodigen goede ideeën voor een cardiovasculair bewustzijnsproject in te sturen. De drie beste ideeën konden via een pitch meedingen naar de eerste prijs ter waarde van € 1.000.

Wij zullen voor 2018 weer een prachtig programma samenstellen en hopen u te mogen verwelkomen 23 november a.s. in het historisch Muntgebouw te Utrecht.


Namens het bestuur,

Karin Kaasjager
Voorzitter NVF

Het Jaarsymposium werd dit jaar mogelijk gemaakt door:

 

Download het Programma  Photo Gallery »